Staat de angst om te falen je kind in de weg?

Piekert je kind veel en/of is het snel verdrietig?

Gaat je kind spannende situaties uit de weg?

Blokkeert je kind wanneer het bang is fouten te maken?

Wil jij je kind daarbij helpen?

Zou je je kind meer eigenwaarde gunnen?

In deze gratis challenge
“Durf te Falen, versla de monsters”

leer je meer over wat faalangst nu is, hoe kinderen denken en voelen met faalangst, en tips hoe je als ouder je kind kan helpen om minder door het hoofd en angsten in beslag te worden genomen. Met videomateriaal, oefeningen en een prachtig werkboek help ik je samen met mij op zoek te gaan naar een nieuwe manier om je kind te leren om te gaan met faalangst.

Wil jij dat je kind:

  • Weer zelfvertrouwen krijgt
  • Zichzelf gaat waarderen
  • Fouten durft te maken
  • Het de moeite waard vindt om door te zetten
  • Kan opkomen voor zichzelf
  • Plezier in het leven heeft

Wil je dat ook graag…?
Meld je dan nu aan om mee te doen!

Je krijgt gedurende 7 dagen handvatten om inzicht te krijgen in faalangst en hoe jij je kind kunt ondersteunen.
En daar hoef je helemaal niets voor te betalen. Het is helemaal gratis!

De Challenge start op woensdag 18 April

Meedoen? Je kunt je alvast inschrijven voor deze gave challenge

 

Over Daphne

Als iemand die bang is om fouten te maken, weet ik waar ik het over heb. Hoe het je in de weg kan staan en kan belemmeren en blokkeren. Hoe dat strenge stemmetje in je hoofd je klein kan maken en je weg houdt van dat wat je echt belangrijk vindt. Het heeft mij er jarenlang van weerhouden te doen wat ik het liefste wil doen. Ik ontdekte dat door te doen en ervaren veel van mijn angsten luchtbellen bleken. En dat er een prachtige manier is om met al die vervelende gedachten en angsten om te gaan. Gewoon. Door de strijd te staken en op pad te gaan. En hoe prachtig is het dat ik wat ikzelf heb ervaren in mijn coaching en trainingen door kan geven aan de kinderen én de ouders!

Het resultaat:

Je leert de signalen van faalangst herkennen en hiermee om te gaan

je leert hoe je kind zich minder laat belemmeren door de angsten en gedachten

je leert hoe je je kind kan helpen

je kind gaat weer vertrouwen op zichzelf

je kind heeft meer plezier in het leven

De Challenge start op woensdag 18 April

Meedoen? Je kunt je alvast inschrijven voor deze gave challenge

 

Hoe werkt de Challenge?

  • Elke dag gedurende 7 dagen praktische informatie en oefeningen voor jou en je kind
  • Elke dag een korte video met uitleg over de oefening
  • Het Durf te falen Werkboek voor jou en je kind
  • Steun en informatie van mede Challengers

Weg met die strenge stem!

Het is mijn missie om kinderen te leren zich minder te laten belemmeren door gedachten en emoties. Die strenge stem die hem of haar klein houdt, klein maakt, terug houdt. Stel dat we in een wereld leven waarin kinderen echt durven te zijn wie ze zijn? Wist je hoeveel kinderen bang zijn? Niet durven? Bang om fouten te maken door de harde wereld en alles wat “moet”? Heeft je kind ook last van faalangst? Je bent niet alleen! Zeker 1 op de 10 heeft last van angsten. Deze Challenge organiseer ik voor jou en alle andere ouders met een kind met faalangst. Ik organiseer het voor de kinderen. Omdat ik weet hoe het is om faalangst te hebben, hoe het is om een kind met faalangst te hebben en hoe mooi de wereld kan zijn als we veel meer vanuit liefde gaan leven in plaats van angst. En hoe fijn zou het zijn als we onze kinderen op tijd helpen? Ik weet dat de stap om met een kindercoach aan de slag te gaan heel hoog kan zijn. Daarom organiseer ik nu deze gratis Challenge. Om je op een laagdrempelige effectieve manier te helpen en kennis te laten maken.

Durf te falen, versla de monsters!

En dat doe ik op een heel bijzondere manier. Met mijn creatieve brein en unieke coachtechnieken heb ik het programma ‘Durf te falen, versla de monsters’ ontwikkeld. Gebaseerd op het gedachtengoed van ACT ‘Acceptance and Commitmenttherapy’.

ACT heeft een nieuwe en verrassende aanpak in het omgaan met, negatieve gedachten, geluk en tevredenheid in het leven. In plaats van nieuwe technieken aan te leren om gelukkig te worden, leer je minder te vechten tegen je gevoelens en gedachten, vermijdingsgedrag te ondermijnen, meer contact te krijgen met het hier en nu en, zeer belangrijk, met je waarden, dat wat je echt graag wil. ACT heeft een stevige wetenschappelijke basis.

Wil jij dat je kind op zichzelf vertrouwt en weer gaat stralen?

In het Durf te falen, versla de monsters programma help ik kinderen door dat strenge stemmetje in hun hoofd te herkennen en minder te vechten tegen die gevoelens en grootse angsten. Ik leer ze om groots te gaan doen, denken en dromen en te ervaren dat goed ook goed genoeg is. Zodat ze zichzelf weer gaan accepteren in alle facetten en weer te vertrouwen op zichzelf.   De oefeningen in deze GRATIS challenge komen allemaal uit dat programma. Je kunt dus meteen aan de slag! Wil je het als ouder ervaren hoe ik in het programma met kinderen aan de slag ga? Doe je mee?

De Challenge start op woensdag 18 April

Meedoen? Je kunt je alvast inschrijven voor deze gave challenge